Російські окупанти потрапляють у жахливі умови утримання, незважаючи на обіцяні владою райські кущі.

Про це стало відомо завдяки порталу The Insider.

Наразі на території Росії йде прихована мобілізація. На опублікованому кадрі можна побачити вивіску в одному із закладів, де росіян заманюють зарплатою від 200 до 452 тисячі рублів, а також обіцяють премію у розмірі від 50 до 300 тисяч рублів за знищену техніку українців. Звичайно, все це лише красива картинка, і насправді все дуже погано.

Окупанти, фото: вільне джерело
Окупанти, фото: вільне джерело

Грошей таких ніхто не платить, а контрактників утримують у Луганській області під вартою. Тих, хто відмовляється продовжувати нести службу на фронті і силою змушують повернутися, і вступати в протистояння з ЗСУ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вони відвоювали вже більше трьох місяців, після чого всім покладено відпустку, проте, натомість багатьох відмовників взагалі заарештували і утримують у жахливих умовах.

Окупанти, фото: вільне джерело
Окупанти, фото: вільне джерело

Батько одного з таких солдатів зазначає, що навіть незважаючи на те, що їх, по суті, тримають у полоні в жахливих ситуаціях, вони все одно бояться повертатися воювати.

"Та краще душу богу віддати, ніж піти туди назад. Вони більше не хочуть бути по вуха в крові своїх друзів і близьких офіцерів" - йдеться в повідомленні.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Окупантам побажаємо лише більше ніколи не ступати на українську землю, і треба було думати раніше.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 25 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 39 700 осіб (+180 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що терорист Гіркін-Стрілков нахвалює ЗСУ і натякає росіянам, що настав час тікати з Криму .

Раніше повідомлялося, що розвіяний черговий міф "другої армії світу" - воїни ЗСУ знищили черговий зразок "аналогівнета"

Також ВСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами