За інформацією "агента ФСБ в запасі", ЗСУ невдовзі підуть у наступ на декількох напрямках, який рф, ймовірно, не зможе ефективно відбити.

За словами Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, контрнаступ очікується на Херсонському та Запорізькому напрямках, а також у Харківській області поблизу кордону з рф. Він також не виключив, що українська армія може вторгнутися на територію росії.

Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот YouTube
Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот YouTube

Терорист Стрєлков-Гіркін підкреслив, що чисельність живої сили в армії рф надто маленька, щоб стримати натиск української контратаки. Також він заявив, що у разі, якщо хто сподівається на ракетні обстріли, то ракетними масованими ударами цю війну точно не виграти. Гіркін констатує, що без мобілізації, набрати солдатів за контрактом не вдається.

Ситуація така, що російські війська повноцінно наступати на щось не зможуть. терорист Гіркін

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Він пророкує провал та поразку армії рф, та заявляє, що необхідно провести хоча б часткову мобілізацію.

The Insider і Bellingcat розслідували та виявили, що колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков), який називав себе «полковником ФСБ у запасі», після повернення до Росії користується паспортами для прикриття на вигадане ім'я, отриманими від ФСБ.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти грабують в Україні пасіки, щоб продати мед та купити безпілотники.

Також "Знай.ua" інформував, що українська розвідка натякнула, що в Іран літав двійник президента росії.