Російські окупанти почали грабувати в Україні вже не для себе, а заради того, щоби заробити гроші на необхідну для боїв техніку. Про це стало відомо з розмови одного із загарбників із другом. Запис розмови опублікували на сторінці ГУР України у соцмережі facebook.

Незважаючи на те, що російські окупанти мають перевагу над ЗСУ щодо кількості техніки та живої сили, деякі їхні підрозділи змушені займатися грабунком, щоб купити необхідну техніку.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в одному з нових перехоплень загарбник розповів, що вони грабують на території України пасіки та продають мед, щоби придбати безпілотники.

"У нас комбриг мед продавав і безпілотники купував. 20 бочок меду 200 літрових продав. 4 безпілотники купив. Пасіку десь пограбували. Тут пасік цих його... (дуже багато)", - розповідає окупант.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також загарбник скаржиться на великі втрати на фронті та зазначає, що ніхто з тих, кому пощастило вижити, не хоче повертатися на війну.

"Тепер формуватимуть один повноцінний батальйон із колишніх трьох. З особовим складом протягом 10 днів працюватимуть психологи, оскільки ніхто не хоче повертатися в Україну. За пів року зайшло дві тисячі підкріплень. На сьогоднішній день з них залишилося максимум 500", - поскаржився він. .

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович похвалився успішною роботою Himars проти окупантів - випускають у 3 рази менше за снаряди за добу.

Також наш портал інформував, у Зеленського визначили майбутнє путіна після заяви спікера Палати представників США Ненсі Пелосі.

Крім того, наш портал інформував, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.