Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, показав з якими "почестями" хоронять російських окупантів у них на батьківщині.

Відповідний допис та фотографія з'явилися на телеграм-каналі Сергія Стерненка. На знімку показали, як прощаються з одним з окупантів, які вдерлися в Україну, щоб вбивати наших земляків та залишати по собі страшні руйнування.

Але у результаті попрощатися з життям довелося самому загарбнику. І настільки успішно, що привезли його додому не у труні, а у невеликій коробочці, мовляв, і так згодиться, на всіх не вистачить.

Адже ЗСУ працюють неабияк ефективно і згідно з останніми даними Генштабу, в Україні ліквідовано вже близько 35 тисяч російських загарбників. Сергій Стерненко додає, що у таких компактних коробочок неабияка перевага - можна заодно зекономити місце на цвинтарі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"ЗСУ реалізують програму по зменшенню російських загарбників. Буквально. У цій коробочці усе, що лишилось від чергового окупанта. Така чудова реалізація програми нашою армією допомагає росіянам не тільки економити на трунах, а й більш раціонально використовувати землю на цвинтарях.", - написав він. Сергій Стерненко

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Також ми писали, скандального Євгена Червоненка зловили на кордоні з Польщею - стояв у черзі за допомогою для біженців

Нагадаємо, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"