Стало відомо про те, що російська влада прийняла рішення відзначити флотський парад у місті Севастополь, що в незаконно анексованому Криму. Мабуть, після 5 місяців війни нічого показати.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від одного із пропагандисток порталів.

Військовий парад раніше планували провести в окупованому українському місті Севастополі 31 липня. Його проводили традиційно до Дня Військово-морського флоту. Але, мабуть, цього року у них все йде не за планом.

Чорноморський флот, фото: скріншот з відео
Чорноморський флот, фото: скріншот з відео

"День Військово-морського флоту Росії у Севастополі пройде зі святковою програмою, але без урочистого параду", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім того, не буде і урочистих зборів моряків у Будинку офіцерів, що також для них було своєрідною традицією. Також скасували святковий прийом командування та військово-спортивне свято для мешканців міста в акваторії Севастопольської бухти.

Чорноморський флот, фото: скріншот з відео
Чорноморський флот, фото: скріншот з відео

Причини скасування вони не назвали, проте начебто тут і так все очевидно. За останні місяці Україна зуміла завдати величезних втрат росіянам у Чорному морі. Як мінімум, було потоплено низку дрібних кораблів, а як максимум - флагманський крейсер "Москва", який вони так славили.

Варто також зазначити, що у планах українського уряду повернення Кримського півострова, а також інших окупованих територій назад. Понад вісім років місцевим жителям доводиться жити під контролем Кремля, і, звичайно ж, це сподобається малій кількості людей.

Ворожий флот, фото: скріншот з відео
Ворожий флот, фото: скріншот з відео

"Окупантам доведеться піти з Криму. Як і з Херсона, Мелітополя, Енергодару, Маріуполя та всіх інших міст та громад, де вони поки що зображують господарів. Господарями вони там точно не будуть", – заявляв президент України Володимир Зеленський.

Крейсер "Москва"
Крейсер "Москва"

Нагадаємо, що росіяни спалюють сотні мільйонів за добу в Україні: могли зробити життя своїх людей кращим, але обрали шлях знищення

Ранее сообщалось, что граница России с Японией осталась без обороны — бравые воины из Курил стали украинским "удобрением"

Также, лидер Ирана на встрече публично унизил путина