У Херсонській області ЗСУ знищили 6 складів з боєприпасами та пункт командування окупантів та відбили атаки на трьох напрямках.

ЗСУ надавали копняків ворогу на Харківському, Краматорському та Бахмутському напрямках. Про це повідомляє ОК Південь.

Українські захисники. Фото: скриншот Facebook
Українські захисники. Фото: скриншот Facebook

Також повідомляється що Повітряні сили ЗСУ завдали 10 авіаційних ударів по окупантах: 3 - з гелікоптерів, ще 7 — із бомбардувальників та літаків штурмової авіації.

Варто зазначити, що Служба безпеки посилила контрдиверсійні заходи у прифронтових районах півдня і в ході оперативного відпрацювання затримала агента фсб.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Противник намагався провести контратаку в напрямку Андріївки. В районі Лозового здійснив спробу відновити втрачене положення. Успіху не мав. Двічі парами Мі-8 ворог завдавав авіаційні удари по Потьомкіну, та поблизу Ольгіново. Наших втрат немає. Натомість нашими силами здійснено 10 авіаударів по ворогу. Ок

П'ять разів уражені ворожі опорні пункти, 3 рази — скупчення живої сили та техніки на Херсонщині. Двічі влучено в склади боєприпасів на Миколаївщині та Херсонщині. Також повідомлено що ракетно-вогневими підрозділами за добу виконано понад 200 польових завдань.