В ході операції у Білогорівці бійцями спецпідрозділу ГУР МОУ "KRAKEN" був захоплений у полон розвідник ГРУ ВС рф.

Підрозділ KRAKEN завдав удару по позиціях московських вояків у Білогорівці в районі Попаснянського водоканалу. Після того, як частину ворогів було затримано, з'ясувалося, що попри брехнливу легенду, до рук українців потрапив досвічений розвідник ГРУ.

Полонений розвідник. Фото: скриншот з відео
Полонений розвідник. Фото: скриншот з відео

У відео, яке показали бійці спецпідрозділу, використані дані з телефона ворога.

Будучи досвідченим розвідником, він мав свій цифровий щоденник. Там його "бойовий шлях" Україною, спілкування з сім'єю, дівчиною та коханкою. йдеться у повідомленні від KRAKEN

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

На початку війни полонений хизувався перед друзями, що він разведос, та його просто так не візьмеш. Але вже за кілька місяців, у полоні заявив, що був вимушений здатися, адже бійці спецпідрозділу спрацювали так майстерно, що під час його перебування на зміні, вирізали всі спостережні пункти.

Я же разведос, меня так просто не возьмёшь хизується перед другом полонений

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

З цікавих фактів те, що обіцяних грошей військовим рф платять рівно в половину менше ніж обіцяють.

Нагадаємо, ми писали, що міністр оборони Резніков зробив західним партнерам вигідну пропозицію.

Як повідомляв "Знай.ua" психопат із ознаками нарцисизму та садизму: психіатр дав чіткий діагноз російському терористу путіну.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни у спробах повернутися додому з України вистрибують із вантажівок на ходу - лайфхаки, на які вони заслужили.