Велика Британія найближчим часом передасть Україні понад 20 САУ M109, 36 105-мм гаубиць L119 та 50 000 артилерійських снарядів.

Про це повідомив міністр оборони Британії Бен Воллес.

САУ. Фото: скриншот YouTube
САУ. Фото: скриншот YouTube

Разом з нашими міжнародними партнерами ми забезпечимо, щоб Україна мала інструменти для захисту своєї країни від незаконного вторгнення путіна Бен Воллес.

Також нам поставлять контрбатарейні радари, сотні безпілотників та 1,6 тисячі протитанкових снарядів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Приблизний перелік направленої в Україну допомоги: понад 20 155-мм артилерійських гармат M109, 36 105-мм артилерійських гармат L119, протибатарейні радіолокаційні системи, безпілотники, у тому числі сотні дронів-камікадзе, понад 50 тисяч одиниць боєприпасів для артилерії радянських часів, понад 1 600 одиниць протитанкової зброї.

САУ. Фото: скриншот YouTube
САУ. Фото: скриншот YouTube

Британія одна з тих країн, які безперебійно та у великих кількостях постачають озброєння Україні, серед іншого 6 900 одиниць протитанкових засобів NLAW та Javelin, 16 тисяч артилерійських пострілів, шість машин Stormer, оснащених зенітними ракетними установками Starstreak, та сотні ракет.

Нагадаємо, ми писали, що українка не віддала поліцейським російський танк, у якому вже дозріває урожай.

Як повідомляв "Знай.ua" до росіян починає доходити, через втрати та загибиль десятків тисяч "асвабадітєлєй" - вимикайте телевізор і думайте.

Також "Знай.ua" інформував, що лавров погрожує змінити географію бойових дій в Україні: сильнішою за Himars виявилася лише паніка пропагандистів.