Переговори бункерного диктатора з духовним лідером Ірану аятолою Алі Хаменеї проходили з порушенням протоколу.

Таку думку висловив російський журналіст. Він вважає, що на зустрічі було допущено серйозне порушення протоколу – поряд із президентом росії був відсутній державний прапор. Фактично це означає те, що путіна прийняли як приватну особу, а не уповноваженого представника держави.

путін на зустрічі в Ірану. Фото: скриншот YouTube
путін на зустрічі в Ірану. Фото: скриншот YouTube

Примітивне приміщення, відстань, весь тон зустрічі свідчили про те, що до путіна зійшлося прийняти його на найвищій аудієнції, а не провести зустріч на рівних, як личило б у разі візиту глави держави.

Кімната для зустрічі обрана вкрай примітивна. З інфраструктурою, що стирчить, без вікон, плінтусів, килимів і дешевим навісним кондером, під яким посадили путіна. Як гримерка у провінційному районному ПК.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також було підмічено, що Хаменеї потис руку Путіну лівою рукою. В ісламі особлива увага приділяється стороні людського тіла. "Чисті" відносини (їжа, питво, одягання) - перевага правої (стороні), а під час здійснення "брудних" - (підмивання, сморкання, роздягання) - лівої.

путін. Фото: скриншот YouTube
путін. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, ми писали, що путін готує новий сезон ядерних загроз в Україні, намагається завадити контрнаступу ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій лавров погрожує змінити географію бойових дій в Україні: сильнішою за Himars виявилася лише паніка пропагандистів.

Також "Знай.ua" інформував, що російському диктатору путіну стає все складніше приховувати свою хворобу. Робоча поїздка до Ірану розкрила всі карти.