Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив також висловитися про візит російського диктатора путіну до Ірану та про провальну організацію.

Про це він розповів у розмові з Марком Фейгіним. З ним вони регулярно протягом п'яти місяців збираються, і обговорюють ситуацію на полі бою.

Він зазначив, що візит диктатора путіна до Ірану безумовно вийшов провальним, і його "відхлестали по щоках", що не може не тішити. А його колега з Туреччини Реджеп Ердоган і зовсім змусив себе чекати.

"Там є свої досягнення, але загалом він продемонстрував, що хворого старого старого вже не дуже ставлять. Я казав, що те, що мало стати кульмінацією кар'єри, стало точкою ганьби та падіння", - сказав Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Іран не підтвердив постачання безпілотників для російських окупантів, що стало ще одним провалом. За організацію зазвичай відповідає Міністерство закордонних справ, і Сергій Лавров вкотре показав свою безпорадність.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Я передбачаю, що найближчим часом буде "добра воля". Він (Лавров) скаже, мовляв, щоб убезпечити перекидання зерна, російські війська залишили Херсонську область. Вони почитали новини про візит Путіна до Ірану і вирішили, що треба ляпнути що-небудь доленосне, бо візит організовує МЗС. А візит же провальний абсолютно! Путіна просто відхлестали по щоках! Хворого старого вже ні в що не ставлять" - продовжив Олексій Арестович.

Сподіваємося, що цей прогноз від радника збудеться, і незабаром ми зможемо мирно зажити в нашій країні. Без російської агресії.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Раніше повідомлялося, що окупанти Росії відправили воювати в Україну тричі засудженого рецидивіста

Також, "Вконтакте" разом із російськими спецслужбами масово видаляють акаунти полонених окупантів.