Окупанти готуються продемонструвати свої успіхи на бою, знищивши заздалегідь підготовлений макет HIMARS.

Принаймні у мережі гуляє такий документ. Справжність не встановлена, але враховуючи методи росЗМІ, не здивуємося, якщо вони й справді приготують такий тупий сюжет. Відповідний документ опублікував російський журналіст-опозиціонер Олександр Невзоров.

HIMARS. Фото: скриншот з відео
HIMARS. Фото: скриншот з відео

Документ виданий федеральним підприємством "Росія сьогодні", направлений в Міноборони Білорусі, а саме генерал-лейтенанту Хреніну. У ньому міністра оборони просять "посприяти" в підготовці сюжету про знищення військами рф американського РСЗВ HIMARS.

Відео хочуть показати громадянам Росії по телебаченню, як "доказ" ефективності російської армії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з досягнутими домовленостями, макет пускової установки буде надісланий російською стороною 22 липня 2022 року на військовий полігон "Обуз-Лісновський" у день проведення постановочної зйомки Йдеться у документі.

На думку Невзорова такі документи слід "ховати" ретельніше, адже "стада телеглядачів росії можуть почати здогадуватися, що 99% "перемог" путінської армії в Україні — грубі постановочні фейки.

Скриншот документу
Скриншот документу

Нагадаємо, ми писали, що український октокоптер R18 блискавично знаходить позиції ворогів, після чого передає "полум'яний привіт".

Як повідомляв "Знай.ua" дівчина вступила до тероборони й склала конкуренцію Google.

Також "Знай.ua" інформував, що у Мережі показали кабіну російського космонавта на МКС, який "виконує місію"