У МКС показали, як виглядають російські космонавти, після виду показаного маразму, багато чого стає на свої місця.

На відео - російський космонавт, навколо якого плакати з радянськими прапорами, та іконами поруч з електронікою та сучасним обладнанням абсолютно несумісні разом. Відео розмістили в телеграм-каналі "Украина Сейчас".

Російський космонавт на МКС. Фото: скриншот Telegram
Російський космонавт на МКС. Фото: скриншот Telegram

Припускають, що космонавтів в рф не перевіряють у психолога перед польотом, а імовірно, психологи у рф мають також вивернуту психіку.

Це відповідь на запитання, чому у російських космонавтів дірки у модулі Зірка, позаштатно включаються двигуни модуля Наука, ламається поштовх і закінчується їжа. прокоментували відео в пабліку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На відео космонавт розповідає, що у нього в кабіні є ікона, яку він має повернути після повернення на Землю священнику.

Свята Катерина - це прекрасний символ уральської столиці. Під її покровом Єкатеринбург став містом, що динамічно розвивається, добрих, освічених, енергійних та талановитих людей. Божої допомоги всім нам. російський космонавт.

Звісно, після побаченого важко повірити що таке дійсно існує в світі, але ніхто не вірив, що рф почне повномасштабне вторгнення в Україну...

Нагадаємо, ми писали, що окупанти рф відправили воювати в Україну тричі засудженого рецидивіста.

Як повідомляв "Знай.ua" Дмитро Пєсков прокоментував удари росії по Україні, не бачить у цьому проблеми

Також "Знай.ua" інформував, окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість дому вирушили до СІЗО.