Росіяни продовжують робити все для того, щоб уникнути зіткнень із Збройними силами України. Воювати з кожним днем ​​хоче дедалі менше людей, бо розуміють, що перемоги їм не бачити.

Про це свідчить аудіоперехоплення телефонної розмови одного із загарбників зі своєю дружиною, опубліковане на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що російське командування постійно дурять своїх солдатів, які намагаються виїхати з війни в Україні. Замість того, щоб все ж таки відпустити їх додому, і відправляють назад на фронт.

Дружина російського окупанта телефоном вирішила поділитися з чоловіком, чим закінчилася одна з таких спроб дезертирства. Бажання жити в них є, а ось мізків, мабуть, не дуже багато.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Окупант. Фото: скриншот Youtube
Окупант. Фото: скриншот Youtube

"Коротше, їх там багато-багато людей написали рапорту (про відмову). Їх, коротше, занурили в ці КамАЗи, нібито, ми веземо вас в аеропорт, щоб відправити додому. І в закритих КамАЗах поперли у бік України. Вони дорогою чхнули , почали прямо вистрибувати з машин. Тому що попереду колони йшов танк і ззаду колони йшов танк. Вони почухали, що щось не те, і давай вистрибувати прямо з машин із цих", - розповіла вона.

У результаті загарбникам після цього вдалося зв'язатися зі своїми родичами і розповісти всю правду про те, що сталося. Проте спроба втечі виявилася невдалою, і додому так нікого не повернули.

Чергові росіяни, які йшли на війну, не думаючи зовсім про наслідки. Їм пообіцяли величезні гроші за кілька днів війни, але раптом все затяглося на 5 місяців, і гроші виявилися вже не такими величезними.

Нагадаємо, що норвежці вирішили не відстати, після Литви та Польщі оголосили про збір коштів для України - на "Байрактор"

Раніше повідомлялося, що російські окупанти намагалися взяти Харків за картами минулого століття, не збентежили висотки замість пустиря

Також, понад 1750 авіаударів за окупантами: Повітряні Сили ЗСУ повідомили про блискавичний розгром росіян