Росіяни у своєму репертуарі. Зняли черговий сльозливий сюжет, у якому звинуватили українців у всіх гріхах. Пропаганда знову пробила дно.

Вийшов ролик на одному з російських державних телеканалів, і сюжет справді пекельний.

За їхнім сценарієм, жінка з міста Попасна, що на Луганщині, довгі роки жила на території росії. Зараз, коли окупанти "врятували" місто від українців, як вони самі кажуть, вона повернулася до міста та почала шукати маму, з якою не могла зв'язатися з перших днів війни.

Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео
Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео

І тут починається найепічніша частина сюжету, за який могли б дати навіть "Оскар". У розбомбленій квартирі вона знаходить тіло своєї матері, і починає на всю кричати: "Мамочко мила, яка жорстока ця Америка, і фашисти нацистські, що ж ви зробили, суки, ви вбивці!".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео
Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео

Однак жінка не усвідомлює того факту, що її мати була жива до того часу, поки її улюблений президент путін не оголосив війну Україні, і не хоче вірити в той факт, що українські військові, на відміну від росіян, зовсім не чіпали мирне населення.

Замість того, щоб звинувачувати у справжніх вбивць, вона вирішила звинуватити у всьому "жорстоку Америку". Це росіяни зрівняли її рідне місто із землею, і саме на їхніх руках тисячі невинних смертей.

Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео
Пропагандистський сюжет, фото: скріншот із відео

Ще один доказ того, що російська пропаганда - щось неймовірне. Ніколи не знаєш, яких нових сюрпризів від них чекати. Щоразу вони пробивають дно дедалі більше.

У людей буквально відбирають душу, підселяючи в них бісів і змушуючи бачити "захисників" навіть у вбивцях власних матерів.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Раніше повідомлялося, що окупанти Росії відправили воювати в Україну тричі засудженого рецидивіста

Також, "Вконтакте" разом із російськими спецслужбами масово видаляють акаунти полонених окупантів.