Міністр оборони України Олексій Резніков вирішив зробити Заходу послугу, і хоче почати тестувати всі новинки зброї на росіянах. Від цього виграють абсолютно усі.

Про це він заявив під час інтерв'ю Atlantic Council.

Технології не стоять на місці, і з кожним днем ​​рухаються все далі. Відповідно, багато країн по всьому світу намагаються створити більш сучасну зброю, яка могла б допомогти побороти зло, серед якого є й росія. Саме тому в Україні закликали партнерів протестувати нове озброєння проти російських окупантів.

Олексій Резніков. Фото: Facebook
Олексій Резніков. Фото: Facebook

"Я думаю, для наших партнерів у Польщі, США, Франції, Німеччині чи наших турецьких партнерів це хороший шанс протестувати їхнє озброєння. Тому давайте нам інструменти, ми закінчимо роботу, і у вас буде нова інформація... Багато зброї зараз тестуються у справжніх умовах бою проти російської армії, яка має багато своїх сучасних систем, у них є інтелектуальні засоби радіоелектронної боротьби та зв'язку, засоби протиповітряної оборони, крилаті ракети та балістичні ракети, а також інше обладнання", - говорить Олексій Резніков.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У такий спосіб українські захисники передаватимуть інформацію нашим партнерам, а також ділитимуться досвідом. Україна та ЗСУ зацікавлені на сьогоднішній день у тому, щоб була можливість протестувати усі.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

До речі, міністр зазначав також, що для захисту нам потрібно сьогодні не менше 50 РСЗВ HIMARS та М270. Партнери ж надали нам їх лише 8.

При цьому для контрнаступу Україні потрібно приблизно 100 HIMARS та додаткові БТР, БМП та розвідувальні дрони.

Нагадаємо, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам: як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, хто і як звільнятиме Крим, без військових не вийде — Зеленський дозрів план

Також, у британській розвідці розповіли про роль "Вагнера" ​​у війні проти України, окупанти знову прорахувалися