Всім відомо, що диктатор путін жене не війну не передові війська, а здебільшого людей, яких не шкода. Хворих, сиріт, недосвічених хлопаків, яким ледь виповнилось 18 та навіть злочинців.

Ще одним доказом цього стало відео СБУ з полоненим з армії рф, яка злочинно вдерлась на територію суверенної України.

Розстріляні армією рф авто, війна в Україні
Розстріляні армією рф авто, війна в Україні

Чоловік – колишній шахтар. Однак за фахом не працював давно. Починаючи з 2006 року, тричі був засуджений за торгівлю наркотиками. І востаннє звільнився тільки у 2021.

Про це повідомляє прессслужба СБУ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Війну в Україні сприйняв як можливість підзаробітку. Одразу після повномасштабного вторгнення зателефонував у військкомат і невдовзі підписав контракт як доброволець.

"Став добровольцем із грошових мотивів. Щоб я міг вставити собі зуби хоч трохи. Як можна вставити зуби, якщо ніде ні роботи немає, нічого. Взяв і просто служив", – говорить загарбник.

Окупант армії рф, рецидивіст, скріншот з відео
Окупант армії рф, рецидивіст, скріншот з відео

Їх не навчали військової підготовки, а боєкомплекти видали "для галочки". Та коли окупантам стало геть сутужно у Сєвєродонецьку, цих вояків відправили у зону бойових дій і поставили задачу: закріпитися на позиції.

"Доброволець" задачу провалив, але на відміну від 5 колег по службі, які загинули на його очах, залишився живим. Зараз чоловік дає свідчення СБУ.

Нагадаємо, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам: як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті.

Раніше ми повідомляли, що хто і як звільнятиме Крим, без військових не вийде — у Зеленського дозрів план.