У Туреччині висловили вірність українському народу. Ніколи не нададуть Bayraktar російським окупантам.

Про це у коментарі CNN заявив виконавчий директор компанії Халюк Байрактар.

За його словами, їхня продукція ніколи не була в руках у росіян, і цього не станеться точно. В усьому виною їхня агресія проти України та всього народу.

Сельчук Байрактар, фото: вільне джерело
Сельчук Байрактар, фото: вільне джерело

Директор компанії також зазначив, що Туреччина та Україна багато років співпрацюють на стратегічному рівні, і окрема увага приділена аерокосмічній та оборонній сфері.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Туреччина підтримує Україну бойовими безпілотниками, ми також закуповуємо в України двигуни для безпілотників. Ми вибудували відносини з Україною за принципом win-win, що надає переваги обом країнам", - сказав Байрактар.

Байрактар. Фото: скриншот Youtube
Байрактар. Фото: скриншот Youtube

Сподіваємося, що так продовжуватиметься й надалі. Тим більше, що від початку повномасштабного наступу росіяни вкрай побоюються цих безпілотників, і постійно намагалися їх збити.

"Ми не постачали і не забезпечували їх і ніколи цього не робитимемо. Ми підтримуємо Україну, підтримуємо її суверенітет, її боротьбу за свою незалежність", - сказав він.

Байрактар для ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Байрактар для ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Варто зазначити, що багато країн світу, які хочуть допомогти Україні, почали відкривати збирання грошей на безпілотники. Зокрема, це вже зробили Литва, Норвегія та Польща. Український блогер Ігор Лаченков, а також телеведучий та політик Сергій Притула зібрали понад 600 мільйонів гривень на ще кількох безпілотників. З такими людьми ми обов'язково зможемо перемогти зло.

Нагадаємо, що на Росії показали новий "рекламний ролик" - батько радіє новому придбанню, яке зміг нарешті купити за "гробові" сина

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон сів за штурвал винищувача

Також, у ГУР МО розповіли, як і коли розпадеться росія – циклічність перевірена століттями