Російські пропагандисти дали збій і показали на картах, що обстрілюють міста, які зараз перебувають під їхнім контролем

Так, виходячи з карт розміщених на смітнику РІА Новини, вчора рашисти бомбили Луганськ та Новоданилівку, а сьогодні під обстріл потрапили Нова Каховка та Херсон.

Карта обстрілів рф. Фото: скріншот Telegram
Карта обстрілів рф. Фото: скріншот Telegram

Повномасштабне вторгнення триває майже 5 місяців. Окупанти запускають фейкові новини та пропаганду, буцімто українці стріляють "самі по собі", проте з оприлюдненої мапи видно, що окупанти постійно брешуть, та самі обстрілюють окуповані території України.

Раніше, у мережі публікували відео з самопроголошених республік, на яких було чітко чути, що вистріл і вибух відбувається чи не водночас, про що і заявляли "л/днрівці". З появою у медійному просторі цієї мапи, сумніви щодо підлості рашистів розвіюються у найзапекліших лобістів рф.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мапа обстрілів рф. Фото: скриншот Telegram
Мапа обстрілів рф. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, рф застосовує проти України всю наявну зброю, у тому числі у більшості випадків — заборонену Женевськими конвенціями. Зрозуміло, що кремлівські прихвосні думають уникнути покарання, проте Україна спільно з низкою закордонних спеціалістів збирають доказову базу, завдяки якій буде оголошено вирок суду в Гаазі.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Пєсков прокоментував удари росії по Україні, не бачить у цьому проблеми.

Як повідомляв "Знай.ua" американський генерал Ходжес дав оптимістичний прогноз для України, трохи терпіння та віри у ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти намагаються врятувати майбутній металобрухт від HIMARS.