Україна зможе відкинути російських окупантів до кордонів до 24 лютого цього року вже наступного року. Однак, для цього потрібно вжити заходів.

Таку думку озвучив генерал зі Сполучених Штатів Америки Бен Ходжес, коли під час інтерв'ю порталу Insider висловлював думку про війну в Україні.

Фредерік Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube
Фредерік Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube

Чоловік зазначає, що українські війська обов'язково зможуть повернути під свій контроль території, які наразі тимчасово окуповані російськими загарбниками. Статися це може вже наступного року.

Все тому, що російські війська вкрай виснажені, і вже не такі боєздатні, як це було на початку повномасштабного наступу. Не можна не відзначити, що часто військові прогнози американського генерала збувалися, тож віримо, що так і буде.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Росіяни виснажені. На даний момент вони не мають іншої стратегії, крім того, що вони зараз роблять", – заявив Бен Ходжес.

Все частіше лунають прогнози про те, що Україна максимально сильно зміцнить свої позиції на полі бою ближче до кінця року, і саме на той момент припиняться постійні обстріли та військові наступи з боку окупантів.

Карта бойових дій, фото: вільне джерело
Карта бойових дій, фото: вільне джерело

Багато залежить від західних партнерів, які тривалий час затримували поставки, але зараз все ж таки активізувалися, і допомагають українським військам важким озброєнням. Якщо це продовжиться, і темпи нарощуватимуться, то ЗСУ звільнять тимчасово окуповані території та відкинуть росіян на кордони, де вони розташовувалися до 24 лютого.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Не забуваймо, що війна триває, і треба наближати нашу з вами перемогу всіма силами. Йдеться як про інформаційну війну, так і про фінансову допомогу для українських захисників по можливості.

Нагадаємо, що росія боїться втратити окупований південь України, стягує війська та техніку — британська розвідка .

Раніше повідомлялося, що окупанти насильно депортують українців, повторюючи долю Сталіна з кримськими татарами – мер Мелітополя.

Також, російський окупант, який потрапив у полон, зізнався заради чого приїхав вбивати мирних українців