Росіяни зазнали безліч втрат на Ізюмському напрямі. Про це окупант проговорився у телефонній розмові з близькими.

Опубліковано аудіозапис на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Підрозділ цього окупанта на даний момент знаходиться недалеко від Ізюмського напрямку. Їх було 90 осіб, але зараз, після зіткнення з ЗСУ, їх залишилося лише 26 осіб.

По телефону він розмовляв з бабусею, і їй поскаржився, що війна виявилася не такою, як він очікував, тому ніяких контрактів більше він підписувати не збирається.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Спецназ зайшов, пі*ди через годину отримали і втекли. Ось тобі і весь спецназ. Не хочу більше бути піхотою. Набридло. Психіка ламається, вже вночі сняться ці трупаки. На*бали нас з грошима. Ось тобі і держава...", - сказав він.

Бабуся в рідному місті на місці не сидить і робить все можливе для того, щоб витягти онука з війни в Україні. Вона навіть показувала його контракт адвокату.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Адвокатша дивилася ваші контракти і сказала, що це… (фіктивний) папірець. Каже, що за 2007 рік підсунули. Що це за папірець такий? Це не контракти, а лайно", - сказала вона.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

Ще один конфуз від окупантів, якому вже навіть не дивуєшся. Відразу згадується ситуація, коли вони підписували визнання незалежності "ЛДНР" і взяли шаблон за 2008 рік, коли росіяни вели бойові дії на території Грузії.

Нагадаємо, що окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість будинку вирушили до СІЗО - нелюдських тортур від росіян

Раніше повідомлялося, що під Луганськом окупанти знищили свій винищувач Су-34 і радісно цим похвалилися.

Також, 19-річний нацгвардієць став "Запорізьким месником" та збив уже 6 літаків росіян