Російські окупанти в черговий зганьбилися, і намалювали собі нові проблеми. У Луганській області збили власний бомбардувальник С-34.

Про це УНН повідомили в управлінні стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На опублікованих кадрах можна побачити залишки літака разом з бортовими номерами, а також символікою ВКС Росії. Через мережу також почали поширюватися скріншоти, де жителі окупованих територій України повідомляють про чергову помилку росіян.

Вони збили власний літак, і просять усіх не ділитися кадрами того, що сталося, бо бояться ганьби. Дуже пізно думати про це потрібно було до початку повномасштабного наступу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Су-34 - це радянський надзвуковий винищувач-бомбардувальник, і призначений він для того, щоб завдавати ударів авіаційними засобами поразки. Ну, тут можна сказати лише одне – доліталися.

Російський винищувач, фото: скріншот із відео
Російський винищувач, фото: скріншот із відео

Цікаво, як подаватимуть цю поразку до Міноборони громадянам, або як зазвичай промовчать. Найімовірніше, вони можуть у цьому звинуватити українців, як завжди.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 18 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 38 450 осіб (+150 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що в російському полоні знайдено ще одного британця: рятується від страти.

Раніше повідомлялося, що російський пропагандист Медведєв залякав Україну "судним днем", але Володимир Зеленський поставив прихвостня на місце

Також iPhone врятував життя українському захиснику – смартфон прийняв весь удар на себе .