Стало відомо про те, що в Харківській області ЗСУ збили ворожий літак Су-34. У мережі почали з'являтися перші кадри. Красиво падає.

Про це спочатку повідомив глава ОВА Олег Синьогубов, після чого дану інформацію підтвердили в повітряному відрядженні "Схід". Також, були опубліковані фото і ролики з місця падіння.

"У Харківській області збили черговий російський літак. За попередніми даними, протиповітряна оборона Повітряних сил знешкодила двомісний винищувач-бомбардувальник Су-34", — заявив він.

За попередньою інформацією це був двомісний винищувач-бомбардувальник Су-34. ЗСУ запобігли черговим руйнуванням, які вони несли на наші землі. І так буде з кожним.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

До слова, збитий він був в районі тимчасово окупованої Балаклії. Також, на кадрах видно, що пілотам вдалося катапультуватися, але яка їх подальша доля - ніхто вже не дізнається.

Раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв про те, що російська армія, вже за традицією, провалила штурм у напрямках Барвінського і Слов'янська. Вони продовжують обстрілювати мирні міста з метою захоплення територій, і однією з їх цілей є сухопутний коридор в окупований Крим.

За 2 місяці війни нашим військовим вдалося ліквідувати практично 22 тисячі окупантів. Їх число продовжується з кожним днем лише збільшуватися, але, ті ніяк не можуть змиритися з поразкою.

Нагадаємо, що два снаряди могли поставити під загрозу безпеку світу: російські окупанти знову запустили ракети над атомними електростанціями

Раніше повідомлялося, що в російському "зруйнованому" місті загорілася Авіабаза: третій інцидент за день

Також, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде ядерна війна