Війна щодня приносить нам усім біль та руйнування, через що часом здається, що все втрачено. Однак потім з'являються позитивні новини, які показують те, заради чого ми боремося.

Чергова добірка позитивних новин, які заряджають зарядом енергії та бойовим духом.

Ось, наприклад, у Києві запрацював освітній хаб Inspiration cafe, і навчання там є абсолютно безкоштовним для дітей, які змушені переселенці, дiти військовослужбовців, а також співробітникiв сфери критичної інфраструктури.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Там, окрім навчання, учні можуть приєднатися до створення власних проектів, волонтерської роботи у місцевій громаді, а також є можливість відвідувати спортивні заняття. Все, що так потрібне сьогодні нашим людям.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Клуб 4х4. Це невелика команда автомеханіків, які раніше готували позашляховики до змагань, а сьогодні ремонтують їх і відправляють на фронт. До них звертаються всі найпопулярніші фонди, адже це справжня команда професіоналів.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Мешканка Кропивницького Катерина Дорош зуміла проїхати тисячу кілометрів для того, щоб забрати 32 тварини з міста Краматорськ, яке регулярно обстрілюється. Це попросили зробити місцеві мешканки, адже у місті не вистачає для них місця, ліків та їжі.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

За кермом довелося пробути близько 23 години, і зараз у його центрі живе 49 котів та 273 собаки. Наші люди чудові.

У Дніпрі шестирічна флейтистка Соломія Реут із квітня місяця збирає гроші на потреби українських військових. Зараз вона об'єдналася з іншими дітьми-музикантами, щоб зібрати гроші на автомобіль для ТрО.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Раніше дівчинці вдалось зібрати приблизно 135 тисяч гривень на різноманітні потреби військових.

Нагадаємо, що бійці ЗСУ показали, як наганяють страх на окупантів новими високоточними гаубицями: працюють, як годинник.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський звільнив голову СБУ Баканова та Генпрокурора Венедиктову: формулювання здивувало

Також, російський окупант, який потрапив у полон, зізнався заради чого приїхав вбивати мирних українців