У Вінниці 17 липня прощаються з 4-річною Лізою, яка загинула під час ракетного удару рашистів по центру міста. Мама дівчинки у важкому стані перебуває у лікарні.

На похороні були присутні батько та бабуся дівчинки, а також рідні та близькі родини. Як стало відомо раніше, трагедія сталася саме у той час, коли дитина із мамою саме йшла до логопеда перед атакою. На жаль, дівчинка стала ще однією жертвою рашистських нелюдів.

Мама загиблої дитини Ірина Дмитрієва перебуває у реанімації під наглядом лікарів та продовжується боротися за життя. Як видно з опублікованих у Мережі кадрів, Лізу хоронять у білій сукні та віночку на голові.

Обстріл Вінниці 14 липня, фото ДСНС
Обстріл Вінниці 14 липня, фото ДСНС

Прощання з Лізою у Вінниці, скріншот з відео
Прощання з Лізою у Вінниці, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім Лізи, внаслідок російської атаки у Вінниці загинули ще два хлопчики - семи та восьми років. Відомо, що один із них проходив обстеження у медцентрі і загинув разом із мамою. Інший хлопчик чекав на дядька в припаркованому авто та потрапив у вогняну пастку.

Згідно з інформацією, отриманою від начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, станом на 12:00 15 липня до лікарень звернулось 197 постраждалих. З них 110 отримали допомогу амбулаторно, 80 залишаються на стаціонарному лікуванні.

Нагадаємо, російська ракета вбила у Вінниці 3-річну Лізу із синдромом Дауна - її мама бореться за життя

Як повідомляв "Знай.ua", співачка Roxolana повідомила про загибель та поранення членів своєї команди після удару рф у Вінниці: "Ніколи не пробачимо"

Також "Знай.ua" писав, осатанілі російські пропагандисти заявили, що їм мало Вінниці: "Якщо не будемо бомбити пологові й школи, ми не виграємо"