Поки Вінниця і вся Україна оговтуються після жорстокого ракетного удару по центру міста, де загинули десятки людей, зокрема й діти, російські пропагандисти цілком схвалюють цей терористичний акт.

У соцмережах одразу після трагедії у Вінниці почала з'являтися реакція росіян, які підтримують криваву політику кремля і бажають смерті українцям і вигаданим нацистам.

"Якщо ми не бомбитимемо пологові будинки, школи, прості будинки – нам не виграти в цій війні", - переконані рашисти.

Наслідки ракетного удару по Вінниці, скріншот: Youtube
Наслідки ракетного удару по Вінниці, скріншот: Youtube

Як видно з реакції рашистських нелюдів, їм мало Вінниці й мало всіх тих втрат, яких вони вже встигли завдати українцям, вдершись у суверенну державу. Росіяни прагнуть крові й навіть не приховують цього. Осатанілі нелюди закликають до розправи над нашим народом:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Для гуманістів і праведників повторюю, це війна! А на війні всі методи хороші. Якщо ми не бомбитимемо пологові будинки, школи, прості будинки – нам не виграти в цій війні. Тільки тиск населення, салорейха на Зеленського може змусити його капітулювати. На кону репутація Росії та її армії. Ми повинні виграти, чого б це не вартувало", - пише анатолій дремов.

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

"Ви думали, що я в Криму. Але я був в Херсоні й Каховці. Я бачив цих плачучих людей, які залишилися без даху над головою, які втратили все. Мало Вінниці! Мало! Надіюся, завтра приймуть остаточне рішення. Справжнє, бойове", - пише ще один рашистський покидьок.

"Свинки знову верещать про мирну Вінницю. Забуваючи сказати, що там командування ВВС свинорейху. І якщо чесно, то дуже дивно, що тільки зараз. Давно потрібно було.", - ще один коментар рашиста.

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидано по центру міста

Як повідомляв "Знай.ua", співачка Roxolana повідомила про загибель та поранення членів своєї команди після удару рф у Вінниці: "Ніколи не пробачимо"

Також "Знай.ua" писав, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них"