Росія підключила своїх розвідників у Європі для пошуку шляхів постачання сучасних РСЗВ HIMARS для Збройних Сил України. Окупантам наказали вербувати тих співробітників поліції та громадян країн ЄС, які мають відношення до транспортування зброї.

Про це повідомили у ГУР Міноборони України. Спецслужби росії дуже хочуть отримати американські реактивні системи залпового вогню, які потрапляють точно в ціль і ліквідують ворога на великій відстані. Наразі, за даними розвідки, росіяни намагаються відстежити маршрути, якими західні партнери постачають зброю Україні.

РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube
РСЗВ Himars. Фото: скрін youtube

Російські військові в країнах Східної Європи закритими каналами зв'язку отримали наказ вербувати тих співробітників поліції та громадян країн ЄС, які можуть "допомогти" їм отримати таке постачання. Проте, У ГУР зазначають, що, "отримавши від росіян пропозиції про співпрацю, європейці відразу звертаються до поліції та органів безпеки".

Крім того, у прикордонних регіонах спецслужби росії хочуть дізнатися необхідну їм інформацію у представників місцевих громад, а також у проросійських активістів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, поки росія шукає незаконні шляхи для отримання американських гармат, Україні нещодавно передали нову зброю - РСЗВ M270, яка стала відмінним доповненням до HIMARS. Про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков.

РСЗВ M270, фото з вільних джерел
РСЗВ M270, фото з вільних джерел

Раніше ми писали про те, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне мети і нікого не вб'є"

Як повідомляв Знай.ua, Шойгу наказав армії росії наростити сили на всіх напрямках, Невзоров "передбачає" теракти: "Ні на що інше не здатна"

Також портал Знай.ua писав, що глава Міноборони Олексій Резніков розкритикував хаотичну роздачу повісток українцям: "Дурність повна"