У росії стався інцидент, який є реальним тільки там - мати здала поліції сина, який не бажає їхати на війну в Україну. Про це повідомляють російські ЗМІ.

У Москві мати написала донос на свого сина через те, що він намагається уникнути служби в лавах російської армії. Зазначається за три місяці до 27-річчя сина жінка повідомила "МВС" Росії, що той не служив раніше і не хоче віддавати борг своїй батьківщині.

Мати вирішила віддати сина на війну. Фото: скрін росЗМІ
Мати вирішила віддати сина на війну. Фото: скрін росЗМІ

Вчинок жінки малозрозумілий з огляду на те, що в Україні вже кілька місяців триває повномасштабна війна, розв'язана Кремлем. Так, зафіксовано неодноразові випадки, що в бій посилали навіть строковиків, тому вирушивши в армію з величезною часткою ймовірності можна потрапити прямо на поле бою.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що російська армія, незважаючи на серйозні переваги у кількості техніки та живої сили, зазнає поразки на полі бою. За останніми даними кількість ліквідованих окупантів воїнами ЗСУ перевищила позначку 38 тисяч.

Статистика. Фото: facebook/GeneralStaff.ua
Статистика. Фото: facebook/GeneralStaff.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські пропагандисти, що осатаніли, заявили, що їм мало Вінниці: "Якщо не будемо бомбити пологові будинки і школи, ми не виграємо".

Також наш портал інформував, подружжя проміняло будинок на окопи і разом із чотирилапим другом вирушило на фронт: трофеять російські танки та "кошмарять" окупантів.

Крім того, наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.