Російські окупанти у захопленому Маріуполі вимагають із людей гроші за поховання людей. "Російський світ" знову показав, на що здатний.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у власному Telegram -каналі, де регулярно публікують актуальну інформацію про обстановку у місті.

Справа в тому, що окупанти намагаються наживатися на мертвих городянах і беруть із родичів по 25 тисяч гривень. Схоже на інший всесвіт, який захопили антагоністи.

"25 тисяч гривень. Така ціна за поховання на цвинтарі у смт. Ялта загиблих маріупольців в окремій могилі За таку ціну підрозділ МНС Росії, що базується на узбережжі Азовського моря, знаходить за адресою в Маріуполі і привозить до Ялти труп загиблого. Місцеві колаборанти керує схемою вже знайомий урзуфський "Мопсик" - Аврамов Анатолій Костянтинович" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Колаборанти та окупанти почали користуватися всім, і заробляють на мешканцях Маріуполя. Це відверте мародерство та повний цинізм. "Російський світ" вкотре продемонстрував, на що вони здатні.

До речі, зараз вони перетворили порт міста на військово-транспортний пункт і звозять туди зброю для забезпечення наступу на сході та півдні України.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

"З урахуванням відновлення залізниці та організації вантажного руху за прикриттям пасажирського поїзда Маріуполь-Волноваха, можемо остаточно стверджувати про перетворення Маріупольського порту на військово-транспортний хаб", - написав Андрющенко.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Нагадаємо, що юоевіки в "ДНР" довели до загибелі британського полоненого Пола Урі: над легендою сильно не морочилися

Раніше повідомлялося, що посольство США в Україні терміново просить своїх громадян залишити Україну

Також, космічне наведення? Прислуга путіна Володимир Соловйов звинуватив американців у ударах по окупантах