Екс-главар бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін вирішив висловитися щодо ударів російських окупантів по Вінниці, і на диво, він це засудив.

Він записав новий ролик разом зі своїм однодумцем із "Вагнера" ​​Максимом Клімкіним.

За словами одного з них, росія за п'ять місяців війни втратила тисячі дорогих ракет, і цим створили собі дефіцит.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

"У нас залишилося ракет мало, це об'єктивно. Ми близько двох тисяч ракет вистрілили. Вже за кількістю застосованих крилатих ракет США перевершили у всіх війнах. Насправді це серйозне навантаження на бюджет", - каже колега Ігоря Стрєлкова.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також була розмова і про удари по Вінниці серед білого дня. Чоловіків було обурено через те, що ракети витрачаються на винищення мирних людей, а не на військові цілі. Дії російського керівництва вони вважали невиправданими та дивними. Тобто вже всі розуміють, що з такою тактикою тероризму перемоги їм не бачити.

Ігор "Стрєлков-Гіркін"
Ігор "Стрєлков-Гіркін"

"У нас не атакуються колони, нічого не робиться по лінії бойових дій, а от удар, який відбувся, насамперед це удар по нам самим. По-перше, реакція населення на це. Друге питання: ракета, яка може нам знадобитися на випадок бойових дій з тією ж Польщею, у нас її вже немає" - продовжили розмову чоловіка.

Частка правди в їхніх словах є, проте, вони продовжують підтримувати цю війну, тільки бажають кардинально змінити тактику.

Нагадаємо, що росіяни продовжують панікувати від сучасної зброї ЗСУ – неможливо відстежити, надій не залишилося

Раніше повідомлялося, що російські загарбники скаржаться на ставлення командування як до бидла: відпустка тепер лише на папірцях.

Також, у ВПС розповіли, чому не вдається збивати російські цілі у повітряному просторі Білорусі