Ексватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін відкрито розповів про те, що наступ Росії в Україну провалився, і війна тепер стала небезпечною для самого Кремля.

Фрагмент з його нового інтерв'ю вже потрапив в мережу, і там він розповів про становище, в якому опинилася Росія через дії влади. Ігор Стрєлков-Гіркін впевнений, що наступ армії Путіна в Україну вже провалився.

За місяць війни в окупантів повністю відсутні стратегічні успіхи, а це вже серйозний показник.

"Двадцять дев'ять діб спеціальної операції пройшло. Ніде, ні на одному напрямку стратегічного успіху не досягнуто, тільки оперативні успіхи. Більш того, противник відносно успішно проводить мобілізацію і починає контратакувати. Про що, природно, Конашенков ні вухом, ні рилом не згадує у своїх зведеннях", - зазначив Гіркін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот

Далі колишній ватажок бойовиків зазначив, що ця війна найімовірніше поховає Російську Федерацію. Всі його песимістичні прогнози повністю збуваються.

"Ми втягнемося в кривавий "тягни-штовхай" - тривалий, виснажливий і надзвичайно небезпечний для Російської Федерації" - підсумував він.

Крім того, раніше в мережі з'явилася новина про те, що Збройні Сили України ліквідували тестя Стрєлкова-Гіркіна.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот

"Сітоленко Сергій на прізвисько "Ситий" з 2014 року проходив службу в 3 омсбр РОА і вісім років не давав спокою воїнам ЗС України. Дякую снайперу Сил оборони України. Слава Нації. Смерть ворогам", — написав Штефан.

Нагадаємо, що "Став голосом правди і свободи": 25 березня минуло 23 роки з дня загибелі В'ячеслава Чорновола

Раніше повідомлялося, що Даніель Салем розповів, що змушує його вірити в перемогу України: "ця обіцянка дає впевненість"

Також, в ЗСУ розповіли, як працює повітряна тривога-чому її краще не ігнорувати