За останній тиждень ЗСУ відбили всі атаки ворога, жодного метра землі не втрачено. Генштаб повідомляє про невеличкі, але впевнені успіхи наших воїнів на фронті.

Речник Генштабу Олексій Громов розповів, що попри постійні обстріли високоточними ракетами цивільної інфраструктури, на фронті ЗСУ має впевнені перемоги.

Олексій Громов. Фото: скриншот Yuotube
Олексій Громов. Фото: скриншот Yuotube

ЗСУ відбили всі атаки ворога, не залишили жодного метра української землі. Проте Росія продовжує тероризувати нашу державу ракетними ударами. Протягом тижня майже 30% ракетних ударів противника було завдано по об'єктах цивільної інфраструктури. Це свідчить про цілеспрямованість дій російського керівництва з геноциду українського народу Олексій Громов.

Серед одних з останніх досягнень — знищення дві російські САУ "Нона" та склад із БК на Харківщині. Це стало можливим завдяки спільним діям розвідки Нацгвардії та 40 артбригади імені Великого князя Вітовта.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виконувач обов'язків керівника ОВА Дмитро Бутрій розповів, що ЗСУ звільнили 44 населені пункти області. Однак окупант продовжує їх обстрілювати, знищуючи інфраструктуру, дитячі садки, школи, житлові будинки. А мешканці громад, що межують із Дніпропетровською та Миколаївською областями, фіксують збільшення кількості техніки та російських військових.

Нагадаємо, ми писали, що у ВПС розповіли, чому не вдається збивати російські цілі у повітряному просторі Білорусі.

Як повідомляв "Знай.ua" жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидано по центру міста.

Також "Знай.ua" інформував, що командир десантників про надзусилля та геройські вчинки українців у боях.