Українці – неймовірний народ. Готові ризикувати собою для того, щоб забезпечити щасливе майбутнє у процвітаючій країні своїм близьким та дітям.

Історію жінки розповіли на сторінці Військового телебачення України у соціальних мережах .

Олена займалася волонтерством майже 10 років, а зараз проходить службу у відділенні логістики 120-ї бригади ТРО. Після початку повномасштабної війни ухвалила рішення, що її вміння та знання знадобляться у цій сфері.

Примітно, що у жінки двоє дітей і старший син теж військовий. Для їхньої родини війна почалася ще 2014 року, коли російська влада незаконно захопила Кримський півострів. Тоді й уявити ніхто не міг, що наші брати, як люблять говорити росіяни, підуть зі зброєю на наші землі. Саме тоді і було ухвалено рішення допомагати.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Олена, фото: вільне джерело
Олена, фото: вільне джерело

Олена не могла залишатися осторонь, коли висить на волосині майбутнє її рідної країни. Він як мама, донька, і справжня українка вирішила не спостерігати за тим, що відбувається, а безпосередньо брати участь.

"Насправді особисто для мене, як і для всіх українців найціннішою нагородою та мрією може бути лише наша перемога над російською ордою. Ми й надалі робитимемо все, щоб крок за кроком наближатися до неї" - каже жінка.

Олена, фото: вільне джерело
Олена, фото: вільне джерело

Боротися вона збирається до останнього, поки з наших земель не підуть усі російські окупанти.

Нагадаємо, про жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Раніше повідомлялося, що російські окупанти шоковані майстерністю ЗСУ і бояться йти в наступ .

Також, російські окупанти визнають перевагу воїнів ЗСУ та дивуються їх підготовці