На сьогоднішній день весь цивілізований світ вважає російських військових "бидлом". Крім того, так про них думає і саме командування, відмовляючи у відпустках із війни.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта, і воно було опубліковано на сторінках Головного управління розвідки України в соціальних мережах.

Примітно, що загарбникам не лише відмовляють у наданні відпустки, а й оформлюють фальшиві звіти про звільнення. У телефонній розмові з дружиною окупант поскаржився на те, що відбувається зараз у війську.

Зважаючи на звіти, він місяць тому повернувся з відпустки, але, насправді весь цей час він перебував на передовій. Особового складу зовсім не вистачає росіянам, і цього не приховати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ну, ми просто бл*ть бидло, виявляється місяць тому відпочивали, кайфували судячи з документів", - сказав окупант дружині.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Також далі чоловік поскаржився на свого побратима, який останнім часом кілька разів оформляв собі фальшиві поранення, і після цього кілька місяців "покайфував десь там у Москві".

Раніше глава ГУР МО Кирило Буданов зазначав, що росіяни втратили зараз темп у зв'язку з колосальною кількістю втрат і вже не зможуть атакувати широким фронтом. За цей час Україна має скористатися шансом і звільнити всі окуповані території. Сподіваємось, що так і станеться.

Нагадаємо, що командир десантників про надзусилля та геройські вчинки українців у боях

Раніше повідомлялося, що кримінальний авторитет Гриша Московський звернувся до зеків, яких вербують на війну з Україною .

Також, українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, випалюючи їхні позиції .