У Кремлі планують усунути від влади самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та утилізувати його армію на війні в Україні. Про це заявив Михайло Подоляк на своїй сторінці у Twitter.

Михайло Подоляк заявив, що мета володимира путіна - захоплення не лише України, а й Білорусі. За його словами, для цього в Кремлі хочуть втягнути Білорусь у війну проти України, щоб утилізувати армію, а потім прибрати від влади і самого Лукашенко. Після цього відбудеться повне поглинання Білорусі росією.

путін і Лукашенко, фото: скріншот з відео
путін і Лукашенко, фото: скріншот з відео

"Слід розуміти, що за спробами втягування Білорусі у війну стоїть не лише бажання Москви покрити дефіцит своєї військової спроможності. Росії потрібна утилізація білоруської армії та втрата опори влади режимом Лукашенка. Далі – поглинання РБ та окупація російськими z-zомбі", - написав Михайло Подоляк.

Публикация Михаила Подоляка. Фото: скрин twitter
Публикация Михаила Подоляка. Фото: скрин twitter

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Варто зазначити, що Кремль уже кілька місяців активно намагається втягнути Білорусь у війну проти України. Поки що Лукашенко дозволяє окупантам використовувати країну лише як плацдарм для ракетних обстрілів України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, випалюючи їхні позиції: "Ворогу не сховатися".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".