Українські пілоти ЗСУ майстерно знищують російських окупантів і роблять це як у повітрі, так і на землі. Яскравими кадрами поділилися на сторінці Міністерства оборони України у соцмережі facebook.

Пілоти ЗСУ з перших днів війни довели, що українська авіація одна з найкращих у світі. Навіть на застарілих літаках воїни майстерно протистоять російським окупантам як у повітряному просторі, так і на землі.

Військова авіація Повітряних сил ЗС України. Фото: Міноборони
Військова авіація Повітряних сил ЗС України. Фото: Міноборони

У Міноборони показали кілька яскравих кадрів із буднів українських пілотів, які рівняють із землею склади окупантів, пункти управління та самих загарбників. Усі бійці максимально вмотивовані, щоб відплатити ворогові за весь біль, який він приніс на українську землю.

Військова авіація Повітряних сил ЗС України. Фото: Міноборони
Військова авіація Повітряних сил ЗС України. Фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Військова авіація Повітряних сил ЗС України завдає суттєвих втрат ворогові як у повітрі, так і на землі. Щодня наші бомбардувальники та штурмовики під прикриттям винищувачів завдають авіаційних ударів по позиціях російських окупантів. Вони знищують ворожі командно-спостережні пункти, польові управління військами, бойові броньовані машини та живу силу рашистів. Наші серця сповнені люті та жаги помсти за жах, який принесли російські загарбники на українську землю", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, ЗСУ знищили "найголовніше" командування російських військ - перехоплення розмов окупантів.

Також наш портал інформував, що затрофеєний ЗРПК, який ЗСУ віджали в окупантів, вже воює на нашому боці — особливості рашистської техніки.

Крім того, наш портал повідомляв, на окупованій Харківщині партизани поступово перетворюють загарбників на "хороших росіян": "Як то так вийшло".