Війна, яку розпочав путін захопивши Крим та Донбас, а через 8 років захопивши частину південних українських міст триває, українці з честю зустріли ворога та дають йому відчіч, попри переважаючі сили противника.

Так у тимчасово окупованому Херсоні ЗСУ вдарили по військовій частині росіян. О п’ятій та о 10-й ранку. Про це повідомив депутат облради, радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Хлань. Фото: скриншот Youtube
Сергій Хлань. Фото: скриншот Youtube

У Херсоні ювелірне влучання по військовій частині окупантів на вулиці Пестеля. Вона горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім знову, коли влучили о 10-й. Очевидці повідомляють про крики росіян під завалами написав Хлань.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

За його словами, при спробі підійти ближче та дізнатись щось — окупанти стріляють в повітря. Схоже, що у загарбників починається паніка. За даними Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати противника досягають вже 37 300 осіб.

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Варто зауважити, що без артилерії орки не мають переваги перед українськими захисниками, По всій лінії фронту відчуваються значні переваги, у разі знищення артилерії, окупанти терміново покидають займану територію.

Нагадаємо, ми писали, що воїни ЗСУ показали, як весело та з азартом кришать російських окупантів з усього можливого озброєння.

Як повідомляв "Знай.ua" Європа допомагає закривати небо над Україною за допомогою озброєння.

Також "Знай.ua" інформував, що Україна отримає додаткові ракетні системи HIMARS, США виділяють новий пакет допомоги на 400 млн доларів.