Астролог Валентина Віттрок розшифрувала натальну карту дмитра медвєдєва, котрий неодноразово дозволяв собі жорстокі та неадекватні заяви щодо України.

За інформацією, яку отримала астролог, у гороскопі мєдвєдєва присутні вплив двох планет - Марса та Нептуна. Ці поєднання говорять, що людину з високою імовірністю очікує насильницька смерть від зброї, або отрути.

Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube
Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube

Також астролог не могла не брати до уваги, що після провалу війни в Україні мєдвєдєв буквально знаходиться у відчаї, а деякі ЗМІ вже повідомляли про невдалу спробу суїциду. Тому астролог не береться виключати імовірність того, що доведений до відчаю своїми фіаско у кар'єрі політика, мєдвєдєв може накласти на себе руки.

Минулого разу заступник голови російського Радбезу на ґрунті зловживання спиртними напоями написав масу прощальних передсмертних записок і збирався добровільно піти з життя, але його вчасно зупинили. Однак, якщо виходити з гороскопа медведєва, подібну спробу він може повторити, і цього разу – вдало. ЗА словами астролога у натальній карті присутнє "проходження будинком смерті" Південного місячного вузла і напружений аспект Урана до Марса зі знака Тельця, який там розташований.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

29 липня транзитний Марс з'єднається з транзитним Ураном та сформує напружений аспект у будинку смерті в натальній карті Медведєва. З'єднання Марса з Ураном є вибухонебезпечним для світу в цілому, в особистому гороскопі воно може стати причиною непередбачуваних ситуацій. Валентина Віттрок

У цей час Південний місячний вузол перебуватиме у руйнівному, чорномагічному – 19-му – градусі Скорпіона, тобто, інфернальні сили увійдуть в апофеоз. Дуже важливо відзначити, що Марс у гороскопі медведєва розташований у 17-му градусі Скорпіона, що говорить про те, що людина протягом життя стикається з усім брудом та підлістю світу і пропускає деструктивну енергію через себе.

Астролог припускає, що висот у кар'єрі заступник голови російського Радбезу досяг шляхом гомосексуальних зв'язків.

Нагадаємо, ми писали, що дмитро медведєв побачив "перемогу" для росії у відставці Бориса Джонсона.

Як повідомляв "Знай.ua" від Медведєва йде дружина, все через невдалий суїцид путінської маріонетки.

Також "Знай.ua" інформував, що "запасного" президента росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову погрожує війною миру.