Колишній президент російської федерації Дмитро Медведєв вкотре висловив своє ставлення до України та всього світу. Вважає, що незабаром може розпочатися масштабніша війна.

Про це він заявив на пленарному засіданні X Петербурзького міжнародного юридичного форуму. Також, для своїх висловлювань він часто використовує Telegram-канал. Там він час від часу критикує політику Заходу та України. Його вже давно ніхто не сприймає всерйоз, навіть дружок путін.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Цього разу в нього йшлося про міжнародні санкції, які були введені проти росії відразу після того, як вони напали на Україну. За словами заступника голови радбезу Росії це може стати ще одним приводом для війни.

"Хотів би ще раз зауважити, що за певних обставин такі ворожі заходи можуть бути кваліфіковані і як акт міжнародної агресії. І навіть як casus belli. У відповідь на них у держави виникає право на індивідуальну та колективну самооборону", - заявив Дмитро Медведєв.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він вважає, що міжнародні санкції абсолютно не виправдані, і все, що відбувається зараз, не більше ніж "хамська та цинічна практика односторонніх обмежувальних заходів проти Росії, незаконність яких неодноразово підкреслювалася на всіх рівнях, схожа, як кажуть самі наші опоненти, на оголошення економічної війни".

Володимир Путін і Дмитро Медведєв
Володимир Путін і Дмитро Медведєв

Чергові погрози від Кремля, які слухає Захід останніми роками. Вони думали, що їм усе й надалі сходитиме з рук, але після 24 лютого світ остаточно переконався, що являють собою ці пропагандисти.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram