Волонтерку з Білорусі Карину Потьомкіну, яка брала активну участь у відновленні Бучі після окупації російськими загарбниками, виганяють із України. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Карина Потьомкіна активно допомагала відновлювати Бучу після деокупації, а також розбирати завали та діставати тіла загиблих від рук російських окупантів українців. Вона відіграла чималу роль у житті міста та 30 червня була нагороджена подякою від Бучанської територіальної громади.

Каріна Потьомкіна. Фото: facebook
Каріна Потьомкіна. Фото: facebook

Тепер, незважаючи на її заслуги, дівчину виганяють з України. Виявилося, що волонтерка не ухвалила документів для оформлення тимчасової посвідки на проживання. Зазначається, що громадянці Білорусі повернули паспорт зі штампом про примусовий виїзд з України.

"Слава Україні! ДМС слава!", - прокоментувала ситуацію Каріна Потьомкіна у соцмережі.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Карина Потьомкіна зобов'язана залишити територію України до 15 липня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, депутатів Держдуми відправлять до ОРДЛУ замість літньої відпустки, насичена програма екскурсій: "Побачать, за що їх судитимуть".

Крім того, наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.