Терорист Стрєлков-Гіркін обрушився критикою на главу Міноборони росії Сергія Шойгу через провал війни проти України. Слів він вибирати не став і повною мірою відчитав найвище командування в Росії у своєму telegram-каналі.

Стрєлков-Гіркін останнім часом частенько критикує російську армію через її "успіх" у війні проти України. Він неодноразово заявляв про успіхи ЗСУ та вважає, що найближчим часом путінській армії сильно не поздоровиться.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу терорист обрушився критикою на вище командування російської армії через те, що ЗСУ регулярними та точними ударами знищують склади зі снарядами, а воно нічого не може вдіяти. Він навів приклад останній удар по Чорнобаївці, де українські захисники знищили черговий склад.

Стрєлков розкритикував Шойгу. Фото: скрін telegram
Стрєлков розкритикував Шойгу. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Цікаво дізнатися: коли ми почуємо про військовий суд хоч над одним деб*лом або свідомим шкідником, що хизується в шитому золотому генеральському кашкеті-"шойгушці"? Вже давно пора", - невдоволено висловився терорист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".