Голова Держдуми В'ячеслав Володін вирішив знайти нових винних у цій війні. Вважає, що в обстрілі російських прикордонних областей винен ніхто інший, як Борис Джонсон.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, коли коментував відставку британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона.

У своєму зверненні він не лише назвав чиновника клоуном та покровителем українського президента Володимира Зеленського, а й звинуватив у страшних речах.

В'ячеслав Володін, фото: Telegram
В'ячеслав Володін, фото: Telegram

"Борис Джонсон стоїть за обстрілами наших мирних міст — Білгорода, Курська. Піддані Британії мають це знати. Він один із головних ідеологів війни проти Росії до останнього українця", — наголосив В'ячеслав Володін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В'ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДІН. ФОТО З TELEGRAM
В'ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДІН. ФОТО З TELEGRAM

Звідки він узяв таку інформацію, і на чому саме ґрунтується його заява – невідомо. Російські політики люблять закинути гучну заяву, при цьому не маючи аргументів, чому це так. "Я митець - я так бачу", саме так вимальовується ця ситуація.

У Британії ще ніяк не коментували такі заяви з Держдуми, і найімовірніше навіть не звертатимуть увагу на божевільних пропагандистів.

Нагадаємо, що у четвер, 7 липня, Борис Джонсон подав у відставку, але все ще залишиться прем'єром на деякий час.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

"Причина, чому я так завзято боровся в останні кілька днів, щоб продовжувати виконувати цей мандат особисто, полягала не тільки в тому, що я хотів це зробити, а тому, що я відчував, що це моя робота, мій обов'язок, мій обов'язок перед вами", - заявив Джонсон.

Наступні вибори можуть відбутися вже в жовтні, і для України найімовірніше нічого не зміниться. Усі фаворити народу налаштовані погано до політики Росії і підтримуватимуть Україну та її громадян на такому ж рівні.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі

Раніше повідомлялося, які наслідки залишають фосфорні бомби на обличчях людей: 83-річний дідусь вижив під обстрілом, але змінився до невпізнання

Також, боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає помститися росіянам за всяку ціну .