Росія почала використовувати тактику, в якій перевага в плані артилерії. Україна у цьому плані є більш стратегічною.

Про це повідомляє портал The New York Times .

У звіті Королівського інституту об'єднаних служб, науково-дослідного інституту в Лондоні йдеться про те, що артилерія є одним із найважливіших компонентів російських військових операцій.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Проте зараз ситуація змінюється кардинально завдяки західному озброєнню від наших партнерів. Зокрема йдеться про ракети великої дальності HIMARS.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За оцінкою військових експертів українські військові, на відміну від російських окупантів, мають стратегію, оскільки на Луганщині вони здійснювали грамотні тактичні рішення, і здійснили складний маневр відходу з Лисичанська. Це допомогло зберегти чисельність своїх сил, і цим уникнути оточення. Саме так мають працювати професіонали.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

У Донецькій області російська армія повільно просувається до Слов'янська, Бахмута та Сіверського, вони також можуть перекинути війська з Маріуполя.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

"Кінцева мета Росії в Донецькій області - захоплення адміністративного центру - Краматорська, де протягом 8 років війни породжували продумані оборонні позиції для українських військових", - йдеться у повідомленні.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що воїн ЗСУ згадав війну в Афгані і як ще тоді зрозумів сутність російських солдатів

Раніше повідомлялося, що бразильська модель загинула в Україні від ракети окупантів: захищала позиції у Харкові

Також, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними .