Більше трьох тижнів Збройні сили України відважно б'ються з російськими окупантами, які знищують наші міста і вбивають мирне населення, зокрема, жінок, дітей і людей похилого віку. Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирішили підняти настрій українцям і похвалилися своїми успіхами на полі бою. Захисники показали, як наша артилерія знищує ворожу техніку.

Відповідне відео опублікували на сторінці бригади в Facebook.

«За наші зруйновані будинки та інфраструктуру, за жінок і дітей, за побратимів – по орках вогонь! Артилерія 128-ї гірсько-штурмової бригади», - йдеться в повідомленні під відео.

Ролик починається з фрази «Доброго вечора, ми з України», яка завірусилася в TikTok і отримала друге життя з початком повномасштабного вторгнення рашистів. У кадрі український захисник. Він посміхається і показує знак «Перемога». Далі низка коротких уривків пострілів з українських танків по ворогу. Момент - і техніка орків розбита.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що німцям та ізраїльтянам буде соромно поколіннями за своїх лідерів.

Читайте також топ-10 високопоставлених командирів, яких ліквідували ЗСУ в Україні.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що окупант не повірив власним очам, коли йому показали "русский мир" в Україні.