Російські окупанти почали посилювати режим у Маріуполі. Проблем стає все більше і вони не закінчаться.

Про це повідомив радник мера міста Маріуполь Петро Андрющенко.

Центральними вулицями знову були облаштовані блокпости, і повторно здійснюються допити, перевірка за списками, а також фіксація IMEI телефонів. Вони переживають, що будь-якої миті Збройні сили України можуть повернутися за своєю територією, і повернути її.

Також окупанти відновили роботу Маріупольського морського порту, і за домовленістю окупантів все награбоване буде відправлено через Сирію. Сподіваємося, що їхнім планам не буде збутися.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також, тимчасова влада міста почала зносити будинки місцевих жителів, не формуючи при цьому жодних списків. Люди можуть втратити своє житло раз і назавжди, і навіть не дізнатися про це.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Крім того, вони набирають людей на розбір завалів території заводу імені Ілліча, і обіцяють взяти їх на роботу після початку роботи заводу. Але й тут не все гладко, як обіцяли росіяни. За останній тиждень на мінах підірвалося приблизно 8 цивільних.

Через брак їжі, а також нерозуміння того, що відбуватиметься у майбутньому, люди у дворах почали розбивати городи.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Через нестачу ліків та медичного обладнання людям відрізають кінцівки. Так, щоб вирішити проблему з інфекцією порізу пальця через відсутність медикаментів його просто ампутували.

Маріуполь. Фото: Youtube
Маріуполь. Фото: Youtube

Нагадаємо, що російський окупант впав в істерику від побачених реалій війни

Раніше повідомлялося, що російські окупанти можуть заманювати українців із захоплених територій на війну, проблеми із живою силою

Також, пропагандисти заявили про знищення HIMARS: паніка та страх у російському суспільстві