Повномасштабне вторгнення росії в Україну, спрямоване на повне знищення нашої держави триває, українські десантники готові щодня показувати армії путіна, що перемога ЗСУ вже близько.

На сторінці десантно-штурмових військ у Facebook розповіли, яким чином підрозділу ППО 80-ї бригади ДШВ вдалося знищити два сучасних російських вертольоти Ка-52 "Алігатор" та БПЛА "ZALA".

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Воїни зенітних ракетно-артилерійських під постійним вогнем ворога захищають українскье небо. Так 6 липня за допомогою ЗРК "Стріла -10" вдалося знищити найсучасніші гвинтокрили противника.

Наш зенітно-ракетний комплекс "Стріла -10" (9К35) попри свій вік дуже добре справляється зі своїм призначенням. Ми змогли це довести на практиці – знищивши пріоритетні повітряні цілі окупантів. Розхвалені бойові гвинтокрили Ка-52, та сучасний безпілотний розвідувальний апарат "ZALA" дуже гарно горіли в нашому українському небі. командир підрозділу 80 ОДШБ Михайло.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Також бійці розповідають, що ситуація яка була на початку широкомасштабного вторгнення і зараз кардинально змінилася. Ворожа авіація тепер намагається завдавати ударів, як правило на граничних дистанціях та висотах, щоб мінімізувати можливість власного враження.

За словами офіцера, попри змішаний тип комплектування військовослужбовцями, колектив підрозділу протиповітряної оборони дуже дружній.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандисти заявили про знищення HIMARS - паніка і страх в російському суспільстві.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти можуть заманювати українців із захоплених територій на війну