На жаль, війна стала звичайними буднями для багатьох українців. Вони не перестали допомагати військовим, не перестали забувати завдяки кому прокинулися з ранку, але вони вже звикли до стану війни.

Зрозуміло, що будь-який українець чекає-не дочекається, коли останній окупант рф поляже на нашій землі і ми відсвяткуємо нашу перемогу. То коли ж це станеться і що для того потрібно? На ці питання зараз можуть приблизно відповісти тільки люди, яким Всесвіт відкритий трохи більше.

Тарологиня Валентина спробувала допомогти розібратися українцям у цьому питанні.

Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP
Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP

Экспертка вирішила запитати карти Таро, через що потрібно пройти Україні, щоб перемогти росію.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На початку йде якась важлива таємна інформація... Через яку настала Трійка мечів... Це буде... По-друге, це удар у спину, якісь зради. Таємні змови плетуться, вони успішно СБУ ховаються... Недаремно путін не любить всякі гаджети... Через ці засоби вони все й приховують. Змови в уряді були в наявності, вже 2 помічника депутатів було знешкоджено, всяка шваль...".

Валентина переконана, що ця змова, яку припинили, тягла Україну назад.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

"Те, що йдуть зміни і криза в країні... Практично йде битва, гаряча стадія. Це бої, після яких будуть змінення. Зараз це 50%, треба ще чекати... Може через спеку це все зупинилося, але все буде цього місяця... Багато хто заявляє, що арміям потрібен відпочинок, але думаю, що гаряча стадія не за горами, хтось готує плани і вони будуть втілені" , - попереджає Валентина.

Тарологиня переконана, що Україні потрібно активніше братися за вирішення земельних питань.

Що потрібно пройти Україні для перемоги над росією, розклад Таро
Що потрібно пройти Україні для перемоги над росією, розклад Таро

"У цьому допоможуть... Вирішувати проблеми України, адже вона одна цього не зможе... А Захід не може вирішити проблему без України... Що тоді Заходу робити? Вони один одному надають допомогу, це замкнене коло, яке не можна розімкнути. Йде падіння Імператора, ось через що потрібно пройти Україні... Це може бути навіть руйнація його системи, це руйнування його армії прямим текстом... Імператор буде зруйнований і це буде сюрприз для всіх... Це буде незабаром за допомогою західних партнерів України та агресора буде зупинено" , - ставить крапку експертка.

Єдине, що зараз дуже важливо – постачання нового озброєння Україні. І це має допомогти нам у нашій перемозі над путіним та його ордою.

Нагадаємо, коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна".

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін вибіг зі свого бункера через Зеленського, щоб знайти союзників у Туркменістані: "У нього підгоряє пукан" .