Кадирівські тік-токери погрожують дійти до Берліна, один з тіктокерів розповів, як браво пройде весь шлях від "Ніколаєвська" до Берліну.

Назви українських міст вивчити тіктокеру було не під силу, тому він південні міста України назвав "Ніколаєвськом" та "Адессою". Кадирівець заявив, що сумнівів, що вони пройдуть в них нема. Він зазначив, що окупаційна армія воюватиме до тих пір, поки їх не зупинить президент рф.

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube
Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

"І Ніколаєвськ, і Херсон, і Адесса. Поки Владімір Владімірич путін не зупинить нас, ми і до Берліна дійдемо. Ми переможемо, в цьому немає сумнівів", - заявив кадирівець.

Раніше українські війська збили російський гвинтокрил Мі-24 на борту якого було написано гасло "На Берлін".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Сєвєродонецьку кадирівці розгатили місцеву мечеть, там загинули мирні мешканці міста. Після цього кадирівці звинуватили у всьому ЗСУ. Варто сказати, що причиною свого втручання у війну рф проти України кадирівці брехливо називали "захист ісламу та його цінностей".

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube
Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

Цікаво, що у держдумі рф амбіції не менші ніж у кадирівців, спікер володін став залякувати США натяками про захоплення Аляски.

Америка нехай завжди пам'ятає: там є частина території – Аляска. Ось коли вони починають намагатися розпоряджатися нашими ресурсами за кордоном, перш ніж це робити, подумають, що нам є що теж повертати спікер рос

Нагадаємо, ми писали, що п'яні буряти з автоматами пішли до росіян з'ясовувати, чому вони воюють, а ті сидять у тилу.

Як повідомляв "Знай.ua" Кадиров не витримав, і "намалював" перемогу своєї армії на полі бою і подбав про "капітуляцію" Зеленського.

Також "Знай.ua" інформував, що головна пропагандистка рф Скабєєва "нарахувала" збитими 1000 українських "байрактарів".