Серед окупантів на передовій постійні суперечки та навіть перестрілки, виявляється, у гарячі точки кидають бурятів та інші нацменшини рф, а росіяни з центральної частини пересиджують в тилу.

У тимчасово окупованому Токмаку, Запорізької області, де розміщено штаб 19-ї мотострілецької дивізії, відбувся бій між росіянами та бурятами. Про це повідомили у телеграм-каналі 72 ОМБр імені Чорних Запорожців.

Окупанти. Фото: YouTube
Окупанти. Фото: YouTube

Інцидент трапився після розпивання спиртних напоїв та аргументованих, пред'яв з боку жителів Бурятії. У алкогольному сп'янінні буряти посміливішали та почали ставити провокаційні питання, мовляв, чому "спецоперацію" розпочала росія, але в передових воюють вони, поки росіяни сидять у тилу.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це образило співрозмовників, після чого розпочалася стрілянина. Внаслідок інциденту обидві сторони зазнали безповоротних, але на жаль невеликих, втрат. йдеться у повідомленні

Нагадаємо, випадки конфліктів між окупантами досить багато, особливо "страждають" буряти, то їм не дають пограбувати окуповані території, бо на "ласий шматок" приїздять тікток-бійці кадирівці, то кидають у найзапекліші ділянки фронту.

Нагадаємо, ми писали, що у ЗСУ пояснили, у яких випадках треба брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації.

Як повідомляв "Знай.ua" долю Кримського мосту давно вирішено наперед, і в Кремлі занервували.

Також "Знай.ua" інформував, що вагнерівці почали заманювати російських в'язнів на війну в Україні.