Російські окупанти знову вирішили завдати удару по острову Зміїний, проте атаку вдалося відкинути. Не можуть змиритися з черговою поразкою.

Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного прес-центру сил оборони Південь України Наталія Гуменюк під час всеукраїнського телемарафону.

Справа в тому, що російські окупанти знову спробували вдарити по звільненому острову Зміїний. Вони вели розвідку з метою завадити встановленню українського прапора. Очевидно, цей момент їх дуже чіпляє.

Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube
Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube

"Прапор на острові знаходиться, він чекає свого часу. Те, що він там є, інформаційне повідомлення про це, звичайно, збентежило наших ворогів. Вони намагалися провести авіаційну розвідку, намагалися і удари завдати. Але побачивши загрозу того, як може бути застосовано наше зброю з наближенням їхніх літаків, вони свої наміри відкоригували, і поки що тримаються подалі”, - зазначила вона.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що перед цим Збройні сили України завдавали ударів острову Зміїний, щоб вибити звідти ворожі війська. Це вдалося зробити, проте, в Міністерстві оборони Росії це назвали "жестом доброї волі". Не хочуть визнавати свого програшу, навіть коли це очевидно.

Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube
Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube

Щось подібне вони заявили і після відведення військ від Києва та області.

Очевидно, це не остання провокація з боку росіян, і найближчим часом потрібно бути готовими до нових спроб удару. Збройні сили України збираються остаточно боротися за наші території.

Острів Зміїний, фото: скріншот з відео
Острів Зміїний, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Подоляк назвав кількість загиблих загарбників на війні Росії проти України: підготовлених частин дуже мало

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов із ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Також, Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити