Росія вже обрала наступну мету для боротьби. Слов'янськ може стати ключовою битвою за Донбас.

Таку думку озвучили у британській розвідці, і дані опубліковані на сторінці Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter .

Експерти зазначають, що росія перекинула на ізюмський напрямок величезну кількість військ зі Східної та Західних груп, і вже почала наступ на Слов'янськ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За останній тиждень російські сили просунулися приблизно на п'ять кілометрів головною дорогою Е40 від Ізюма. Однак, і там їх спіткала невдача – там їх зустрів рішучий опір українців.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

"З огляду на те, що місто також перебуває під загрозою з боку Центральної та Південної груп військ, існує реальна ймовірність того, що битва за Слов'янськ стане наступною ключовою битвою у боротьбі за Донбас", - йдеться у повідомленні.

На даний момент окупанти знаходяться приблизно за 16 кілометрів на північ від Слов'янська.

Воїн ЗСУ. Фото: Youtube
Воїн ЗСУ. Фото: Youtube

Варто зазначити, що раніше вони вже обстріляли населений пункт, і в результаті було повідомлено двох загиблих. Семеро людей було поранено. Всього з початку масштабних бойових дій у громаді загинуло 17 осіб та поранено 67 осіб.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 6 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 36 500 осіб (+150 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі

Раніше повідомлялося, які наслідки залишають фосфорні бомби на обличчях людей: 83-річний дідусь вижив під обстрілом, але змінився до невпізнання

Також, боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає помститися росіянам за всяку ціну .